Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 septembrie 2013

CORONOGRAFIE


Buna ziua,sunt din Craiova m-ar interesa si pe mine unde se poate face o coronofrafie,daca se face internare si daca trebuie insotitor procum si un pret aproximativ. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Coronarografia se efectueaza in spitalul nostru (Centrul ARES din cadrul Spitalului Ponderas) la cele mai inalte standarde, de catre cei mai buni cardiologi interventionisti din tara, printre care amintim pe Dr. Dan Deleanu, Dr. Marin Postu, Dr. Lucian Zarma, dr. Pavel Platon. Internarea pentru investigatie este de 24 de ore; nu este nevoie de prezenta unui insotitor, deoarece asistenta medicala este permanenta pe toata durata spitalizarii. In cazul in care coronarografia arata leziuni, ingustari la nivelul vaselor de sange ce alimenteaza inima, se va proceda la montarea dispozitivului numit stent pentru tratarea zonei afectate.
Stenturile sunt mici proteze metalice sau ne-metalice, impregnate cu material ce impiedica infundarea lor dupa montare, ce asigura revascularizarea optima a vasului/vaselor bolnave, si care se implanteaza pe cale minim invaziva - fara deschiderea toracelui si fara anestezie. Va dorim multa sanatate.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor