Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 septembrie 2013

hta stadiul 3 risc foarte inalt


Mama are 75 ani HTA Stadiul 3 risc foarte inalt.face trratament cu ravel 1tb zi,egiloc25mg 2pe zi,karbis32mg 1zi si physiotens o,2mg 2 pe zi.In urma cu 2 luni a fost diagnosticata cu carcinom mamar invaziv NST de grad 2.Docctorul Tanasescu de la oncologie cluj ne-a recomandat un bilant in special cardiologic in vederea efectuarii chimioterapiei.Am fost la consultul respectiv dar doctorita nu s-a exprimat in sensul chimioterapiei spunand ca oncologii trebuie sa ia decizia.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia aceasta.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din punct de vedere medico-legal doctorul care administreaza un tratament trebuie sa evalueze in primul rand starea de sanatate a pacientului si apoi sa indice acel tratament. In acest caz, medicul cardiolog trebuie sa efectueze ecografia cardiaca si sa prescrie un tratament care sa nu interfereze cu un eventual tratament chimioterapic. Daca in cursul acelui consult reiese ca pacientul are contraindicatie cardiologica pentru chimioterapie, are obligatia de a trimite o notificare scrisa medicului oncolog. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor