Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 septembrie 2013

hta stadiul 3 risc foarte inalt

Mama are 75 ani HTA Stadiul 3 risc foarte inalt.face trratament cu ravel 1tb zi,egiloc25mg 2pe zi,karbis32mg 1zi si physiotens o,2mg 2 pe zi.In urma cu 2 luni a fost diagnosticata cu carcinom mamar invaziv NST de grad 2.Docctorul Tanasescu de la oncologie cluj ne-a recomandat un bilant in special cardiologic in vederea efectuarii chimioterapiei.Am fost la consultul respectiv dar doctorita nu s-a exprimat in sensul chimioterapiei spunand ca oncologii trebuie sa ia decizia.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia aceasta.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din punct de vedere medico-legal doctorul care administreaza un tratament trebuie sa evalueze in primul rand starea de sanatate a pacientului si apoi sa indice acel tratament. In acest caz, medicul cardiolog trebuie sa efectueze ecografia cardiaca si sa prescrie un tratament care sa nu interfereze cu un eventual tratament chimioterapic. Daca in cursul acelui consult reiese ca pacientul are contraindicatie cardiologica pentru chimioterapie, are obligatia de a trimite o notificare scrisa medicului oncolog. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.