Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 septembrie 2013

Malformatie cardiaca


Buna ziua, Ma numesc Pastiu Maria, sunt in saptamana 22 de sarcina si la ecografia 3D am fost diagnosticata cu o marfomatie cardiaca la copil. Am fost trimisa la Cluj pentru o verificare mult mai detaliata iar pe scrisoarea medicala scrie astfel: ``Examenul ecografic a pus in evidenta o hipotrofie asimetrica sau o greseala de calcul; usor exces de lichid amniotic; cordon ombilical cu o singura artera ombilicala; la nivelul codonului, canal atrioventricular, stenoza de artera pulmonara.`` Ce imi puteti recomanda? Astept cu interes raspunsul dumneavoastra cat se poate de repede. Cu respect, Pastiu Maria


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Repetarea ecografiei la cel putin inca in doctor cu experienta in ecografie morfologica, cu repetari ulterioare pentru a vedea evolutia . Daca malformatia se confirma trebuie sa decideti cu medicul ginecolog ce-i de facut . Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor