Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 octombrie 2013

intrebare

buna ziua,am un baietel de 5 ani la care i-au descoperit un suflu sistolic. am fost la cardiologie unde i-au facut o ecografie pe cord. diagnosticul fiind: cord hiperkinetic,situs solitus,cavitati cardiace de dimensiuni normale,valve cardiace competenta,pericard liber,sept interatrial mai subtiat in teimea medie. concluzii:foramen ovale patent in obs. as dorii sa stiu daca necesita tratament sau este grav? multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, foramen ovale patent este o afectiune ce necesita atentie si implicit monitorizare, iar la momentul potrivit, tratament. Netratata, intr-adevar, este o afectiune grava. Va facem aceeasi recomandare ca si doamnei Bobeica, sa aduceti baietetlul la consult si ecografie la unul dintre specialistii nostri, pentru a putea determina gravitatea afectiuni dar si timpul potrivit pentru interventie. Interventia in acest caz, consta in implantarea unui dispozitiv de tip umbreluta, menita sa inchida PFO-ul. Multa sanatate si va asteptam cat mai curand.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.