Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 octombrie 2013

intrebare


buna ziua,am un baietel de 5 ani la care i-au descoperit un suflu sistolic. am fost la cardiologie unde i-au facut o ecografie pe cord. diagnosticul fiind: cord hiperkinetic,situs solitus,cavitati cardiace de dimensiuni normale,valve cardiace competenta,pericard liber,sept interatrial mai subtiat in teimea medie. concluzii:foramen ovale patent in obs. as dorii sa stiu daca necesita tratament sau este grav? multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, foramen ovale patent este o afectiune ce necesita atentie si implicit monitorizare, iar la momentul potrivit, tratament. Netratata, intr-adevar, este o afectiune grava. Va facem aceeasi recomandare ca si doamnei Bobeica, sa aduceti baietetlul la consult si ecografie la unul dintre specialistii nostri, pentru a putea determina gravitatea afectiuni dar si timpul potrivit pentru interventie. Interventia in acest caz, consta in implantarea unui dispozitiv de tip umbreluta, menita sa inchida PFO-ul. Multa sanatate si va asteptam cat mai curand.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor