Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 noiembrie 2013

PROSTATA

Buna ziua,doresc sa stiu cum se face operatia de prostata si care sunt cheltuielile totale di partea mea.Am 65 ani si urmez un tratament medicamentos pentru prostata.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cadrul Centrelor ARES (incinta spitalului Ponderas) se realizeaza embolizarea adenomului de prostata, care este o interventie minim invaziva de tratament (non-chirurgicala, fara taietura, fara anestezie generala), menita sa ajute pacientul in rezolvarea problemelor generate de adenomul de prostata - urinari frecvente, in timpul noptii.
Procedeul consta in astuparea vaselor de sange care alimenteaza prostata, tratand permanent adenomul dar lasand functia si integritatea prostatei intacte.
Pretul embolizarii este de 7000 lei, la care se adauga 235 lei (jumatatea de zi de spitalizare necesara), iar daca nu aveti deja efectuate: ecografie de prostata, PSA, PSA liber, uree, INR, creatinina, hemoleucograma completa, la pret se vor adauga si aceste investigatii - aproximativ 250 lei. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.