Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 noiembrie 2013

Embolizare Adenom Prostata


Buna ziua, Ce inseamna ocluzia aproape completă “near stasis” .Inseamna ca prostata este alimentata la limita supravietuirii si nu moare asa cum se intampla in cazul unui membru(picior) care trebuie amputat in cazul blocarii venelor si intreruperea alimentarii cu sange(la diabetici). In cazul ca operatia a reusit, exista posibilitatea ca dupa un timp sa se refaca adenomul si sa dispara efectele benefice ale interventiei.In cazul necesitatii unei a doua proceduri, aceasta se mai plateste. Cum se poate interpreta fraza"Între 85% și 90% dintre pacienți înregistrează la 6 luni post PAE un rezultat clinic satisfăcător", adica e un rezultat inferior procedurilor clasice(TURP,laser, etc.). Daca se deconteaza de catre Casa a unei parti din costul operatiei. Cu multumiri,


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Rata de succes al TURP este de 80-85% din cazuri (rata de succes asemanator procedurii de embolizare). Problema TURP este a complicatiilor majore ce pot sa apara. Astfel de complicatii sunt practic inexistente in cazul embolizarii. Termenul "near stasis" indica un anumit tip de imagine angiografica. Cand ea este obtinuta procedura de embolizare completa. Termenul nu are o corelare directa cu fenomenele de ischemie si hipoperfuzie induse prin procedura de embolizare si de aceea aprecierea riscului de recidiva prin aceasta prisma ramane o speculatie. In practica nu se cunosc cazuri de recidiva dupa o embolizare corecta.
Va invitam la un consult, sau la urmatorul nostru seminar, pentru a putea discuta in detaliu. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.