Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


infarct

buna seara , va rog sa-mi spuneti si mie ce trbuie sa fac in cazul unui infarct, am facut o electrocardiograma pentru ca expira viza la permisul de port arma si mi-au zis ca am avut un infarct.Eu nu am simtit . Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Chiar daca nu ati simtit infarctul, este foarte probabil ca acesta sa se fi produs si in acelasi timp sa fi avut urmari asupra structurii si sanatatii arterelor ce iriga inima dvs. cu sange.
Singura modalitate prin care se poate verifica (diagnostica) cu precizie de 100% si trata aceasta afectiune serioasa este coronarografia, iar daca este cazul, angioplastia cu stent sau balon pentru revascularizare.
Demn de mentionat este faptul ca investigatia trebuie efectuata cu un maximum de rapiditate, si ca orice amanare va pune viata in pericol. In spitalul nostru se pot efectua toate investigatiile si terapiile ce tin de boala coronariana, in conditii optime. Pentru informatii si programare, ne puteti suna la numerele de telefon afisate pe site-ul nostru. Multa sanatate!