Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


18 noiembrie 2013

infarct

buna seara , va rog sa-mi spuneti si mie ce trbuie sa fac in cazul unui infarct, am facut o electrocardiograma pentru ca expira viza la permisul de port arma si mi-au zis ca am avut un infarct.Eu nu am simtit . Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Chiar daca nu ati simtit infarctul, este foarte probabil ca acesta sa se fi produs si in acelasi timp sa fi avut urmari asupra structurii si sanatatii arterelor ce iriga inima dvs. cu sange.
Singura modalitate prin care se poate verifica (diagnostica) cu precizie de 100% si trata aceasta afectiune serioasa este coronarografia, iar daca este cazul, angioplastia cu stent sau balon pentru revascularizare.
Demn de mentionat este faptul ca investigatia trebuie efectuata cu un maximum de rapiditate, si ca orice amanare va pune viata in pericol. In spitalul nostru se pot efectua toate investigatiile si terapiile ce tin de boala coronariana, in conditii optime. Pentru informatii si programare, ne puteti suna la numerele de telefon afisate pe site-ul nostru. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.