Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 noiembrie 2013

Fibrom

Buna ziua, In urma unui control de rutina efectuat de curand sotia mea a aflat ca are un fibrom de aproximativ 7 cm. Pentru a stopa cresterea lui medicul ginecolog care a consultat-o ia recomandat sa ramana insarcinata, mai ales ca noi avem un singur copil sau sa apeleze la serviciile Dvs. Intrebarea noastra este daca Dvs. considerati ca o sarcina ar avea efectul de oprire a fibronului si daca sarcina ar putea fi dusa la buna sfarsit fara probleme. Precizam ca sotia mea a nascut in martie 2009 dupa ce in anul 2006 si anul 2007 a pierdut doua sarcini in lunile 4 respectiv 3.5, iar cea dea treia sarcina a fost dusa la bun sfarsit in urma unui serlcaj in luna 2-3. Totodata as dori sa stiu daca interventia de stopare a cresterii fibromului se poate face si in centrul Dvs. din Suceava. O alta intrebare este cat costa pachetul Premium. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Un fibrom uterin de regula isi mareste volumul in timpul sarcinii, de multe ori exponential - din cauza hormonilor specifici ce se secreta. Putem vorbi, in unele cazuri - dar fara a fi o regula - de eventuale scaderi in dimensiuni, abia dupa nastere.
In niciun caz nasterea nu stopeaza fibromul din crestere - acesta este un lucru pe care de multe ori, nici menopauza nu il reuseste; riscul de pierdere a sarcinii este foarte ridicat, atata timp cat fibromul exista.
Pachetul Premium s-a transformat ca si pret in Pachetul Basic, insa embolizarea se efectueaza de acum incolo folosindu-se particulele de ultima generatie (Embozene Celonova). Daca insa dimensiunile fibromului depasesc 7-8 cm, sau daca nodulul prezinta o vascularizatie foarte bogata, si este necesar un flacon de particule in plus, acesta se va achita suplimentar (500 lei) fata de cei 5500 lei. Se efectueaza embolizari si la Suceava; acolo il puteti gasi pe Dr. Mihai Creteanu, iar informatii se pot obtine la numarul de telefon 0729 633 424. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.