Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 noiembrie 2013

malformatie venoasa-profunda -muschi gluteal,superficiala ,hipoderm si derm -corelat cu modificarile de pigmentare


Sunt mama unui copil in varsta de 5 luni ,nascut pe 20 iunie 2013 la maternitatea ,,Buna vestire '',Galati .De curand pe 25 nov.2013 am fost la Bucuresti la d0mnul doctor Dan Mircea Enescu ,Sp.Grigore Alexandrescu ,am fost trimisi sa facem ultrasonografie a partilor moi la Centrul medical Ponderas ,concluziile investigatiei fiind cele scrise mai sus :malformatie venoasa profunda -muschi gluteal ,superficiala ,hipoderm si derm -corelat cu modificarile de pigmentare .Subliniez ca a fost examinata sistematic fesa dreapta marita de volum ( aceasta easte de 2 -3 ori mai marea decat fesa stanga inca de la nastere si s-a mentinut la fel pe toata perioada ).La Galati fara ecografie i s-a facut tratament cu propranolol 10 mg in doza de 1/4 tableta de 2 ori pe zi si i s-au monitorizat pulsul,tensiunea si ritmul batailor inimii.Cu aceasta doza nu s-a schimbat nimic,de la 10.10.2013 pana la 25.11.2013.D-na doctor JURJIU de la Sp.Alexandrescu ,la care am fost trimisi tot de dl.profesor Enescu ne-a dat acelasi tratament cu propranolol dar in alte doze :1/4 tableta de 3 ori pe zi timp de 2 zile ,1/3 tableta de 3 ori pe zi timp de 5-7 zile ,1/2 tableta de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani pana pe 17-18 decembrie .Va rog din suflet sa ne ajutati sau sa ne indrumati ,ca sa stim unde sa mergem si sa facem tratamentul care trebuie pentru aceasta afectiune .Am pe DVD ECOGRAFIA SI REZULTATUL IMPRIMAT DACA ESTE NECESAR SA LE TRIMIT LA DUMNEAVOASTA .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Avem nevoie de intreaga documentatie medicala de care dispuneti, scanata si trimisa pe e-mail la adresa iulia@drnechifor.ro.
Daca formatiunea este un hemangiom, el poate involua sub tratamentul prescris; daca este o malformatie vasculara, va fi nevoie de tratament prin embolizare sau chiar de interventie chirurgicala.
Asteptam documentele dvs.!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.