Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


28 noiembrie 2013

buna


imi cer scuze de deranj da suspansu si tacererile medicilor ma omoara,...sunt insarcinata in 8 saptamani si de 7 zile am niste scurgeri maronii dese gen cremoase...mi`am sunat ginecologu am fost la urgente nu mi`au dat niciun raspuns concret,,,mi`au zis ca e normal...azi am fost din nou la urgente si pe partea stanga jos la ovaru stang se vede ceva ca si niste rani...eu inainte sa raman gravida am avut mai multe infectii urinare...pot fi de la infectie?sau daca nu...ciclurile mi`au fost scurte si in cantitate foarte mica..se poate sa se fi format un cheag de sange acolo si acuma sa`l elimine?sincer nu mai stiu ce sa fac si imi doresc aceasta sarcina mult nu as vrea sa pierd si as cauta un mod de a trece peste de a ma trata corespunzator(tin sa precizez ca iau arefam pt sarcina)..astept raspuns..va multumesc..


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Orice raspuns v-am da, ar fi incomplet si nu in deplina cunostinta de cauza - este absolut necesar sa faceti o vizita medicului gineoclog care va supravegheaza pe perioada sarcinii. Daca nu aveti un astfel de medic, sau daca nu sunteti multumita, va recomandam unul dintre medicii ginecologi din cadrul spitalului Ponderas - de exemplu, dr. Anca Murariu este un ginecolog-obstetrician cu experienta. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.