Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


29 noiembrie 2013

Intrebare

Buna ziua! Copilul meu are varsta de o luna si jumatate si a fost diagnosticat cu defect septal atrial de tip ostium secundum de 3,5mm si mai zice ceva de circulatia sangelui cred,o valuare de 1,5 (nu am actele in fata).Intrebarea mea este daca este cazul de operatie si cat de grava este aceasta problema ,mie teama ca medicul cardiolog nu imi spune totul (mi-a spus ca sepoate inchide singura).Va multumesc din suflet pentru raspuns


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Nu orice cardiolog poate evalua cu precizie o malformatie cardiaca congenitala; pentru aceasta, este nevoie de experienta in domeniu, de competenta in ecografie si chiar si in ecografie speciala (transesofagiana).
Va propunem sa veniti pentru consultatie in centrul nostru pentru o diagnosticare corecta si recomandari precise; dr. Vasilios Thanopoulos (Atena, Grecia), specializat in tratamentul non-chirurgical al malformatiilor cardiace congenitale la copii si adulti va fi prezent in datele de 12 si 13 decembrie in centrul nostru - ARES Bucuresti - pentru consultatii si proceduri. Este o ocazie buna de a afla daca afectiunea copilului dvs. se confirma, daca trebuie tratata, si cand anume. In Romania, astfel de interventii se fac foarte rar din pacate, de aceea am ales sa lucram cu echipe mixte, formate din medici romani si straini. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.