Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


despre fibrom uterin

buna,sant o femeie de 43 de ani care am fost diagnosticata cu fibrom uterin subseros fundic cu multiple puncte de plecare ,marimea fibromului este de 4,7/5,17 si un uter marit de volum de 115,6 -acum as dorii sa stiu daca pot fii embolizata sau nu la dimensiunile pe care le am si cat ma costa.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Embolizarea de fibrom uterin poate fi aplicata cu eficienta ca si manevra terapeutica in cazul fibromatozei uterine, chiar daca vorbim despre prezenta a mai multor fibroame sau a unuia singur de dimensiuni mai mari. Apreciem ca fibromul dvs. - 5cm - nu va ridica niciun fel de problema embolizarii. Va asteptam la un consult gratuit la dr. Rares Nechifor sau daca sunteti de departe de Bucuresti, puteti trimite documentatia medicala scanata impreuna cu datele dvs. de contact si cu istoricul medical pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro. Programari si informatii se pot obtine la 0731.771.111 (Iulia Ungureanu, asistenta dr. Nechifor). Multa sanatate, va asteptam!