Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 decembrie 2013

PROSTATA


bUNA ZIUA, dL DOCTOR , AM 49 ANI AM FOST DIAGNOSTICAT CU PROSTATITA DIFICULTATE LA URINARE DIMINEATA, JET SLAB FARA URINARI INTIMPUL NOPTII LA ECO PROSTAT VOLUM 44CM/52.6/38.7/41.3MM REZIDIU VEZICAL 85.3CMC AM CONSULTAT UROLOG , TRATAMENT, TAVANI 7 ZILE, DICLOFENAC INTRATRECTAL, FOKUSIN DUPA 3 SAPTAMINI TRATAMENT SIMPTOMELE NU S-AU AMELIORAT LA UN NOU ECO SE PASTREAZA ACEIASI PARAMETRI AR TREBUI UN ALT TRATAMENT SAU ALTA ALTERNATIVA VA MULTUMESC


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Atata timp cat nu raspundeti la tratamentul medicamentos, este necesara luarea in considerare a unui alt plan terapeutic. Va recomandam embolizarea adenomului de prostata. Manevra este eficienta - ulterior procedurii, adenomul de prostata se va resorbi ceea ce va conduce la disparitia simptomelor, permanenta si minim-invaziva - evitandu-se astfel chirurgia clasica.
Va recomandam un consult initial pentru analizarea documentelor dvs. medicale si pentru realizarea anamnezei. Sarbatori Fericite!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor