Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 decembrie 2013

interventi cardiovasculara


BUNA ZIUA! MAMA MEA ARE 65ANI SI ESTE BOLNAVA DE DIABET. ACUM ESTE INTERNATA LA CRAIOVA IN URMA UNEI PROBLEME LA INIMA. DOMNISOARA DOCTOR IN URMA INVESTIGATIILOR RECOMANDA INTERVENTIE CORONARIANA SAU MONTAREA UNUI STENT.CAT AR COSTA AMBELE INTERVENII SI DACA SE POT FACE FARA O PROGRAMARE ,DEOARECE DORIM CA INTERVENTIA SA SE FACA LA INCEPUTUL LUNII IANUARIE.VA MULTUMESC DIN SUFLET.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara,
Din ceea ce ne scrieti, este clar ca recomandarea d-nei doctor este aceea de coronarografie (singura investigatie ce poate arata eventualele ingustari / obstructii de la nivelul vaselor ce iriga inima cu sange, cu precizie de 100%), iar daca in timpul coronarografiei aceste suspiciuni se confirma, se impune montarea stent-ului coronarian pentru redeschiderea vasului afectat si implicit, pentru recapatarea vascularizatiei sale. Daca va fi nevoie de stent, cea mai buna optiune in cazul mamei dvs. (data fiind prezenta diabetului) va fi stent-ul activ - fie el metalic, fie bioresorbabil. Preturile noastre se regasesc afisate in sectiunea "Preturi", si au un caracter global: tariful angioplastiei cu stent cuprinde coronarografia diagnostic, manopera, si bineinteles, stent-ul.
Acest tip de investigatie trebuie programata rapid din momentul primirii indicatiei, eventual imediat dupa externarea din spitalul in care se afla pacienta in prezent; boala coronariana poate fi imprevizibila si poate pune in pericol viata pacientului in lipsa masurilor terapeutice. Multa sanatate va dorim!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group