Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 martie 2014

Embolizare adenom de prostata


buna ziua!ma numesc vasile si am 60 ani am problema la prostata e marita de o 100g am dat la psv si miau zis ca inca nu e in stadia de cancer.miau zis cami trebuie operatie urgent.vreau sa va intreb operatia se face cu green laser daca da si unde in rominia se poate de facut si care este pretu cu tot cu analize si operatia??va multumesc si astept raspunsu.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cea mai putin invaziva procedura pentru rezolvarea adenomului de prostata este embolizarea acestuia - interventia este una angiografica, de cateterism si presupune injectarea unor particule speciale in arterele prostatice, cu rolul de a interupe alimentarea cu sange a adenomului.
Procedura se efectueaza doar cu anestezie locala, nu presupune taietura, spitalizarea este de cateva ore, iar costul este de 7300 lei. Pentru informatii si programare, puteti apela numarul de telefon: 0745.355.437. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor