Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 martie 2014

Embolizare adenom de prostata


buna ziua!ma numesc vasile si am 60 ani am problema la prostata e marita de o 100g am dat la psv si miau zis ca inca nu e in stadia de cancer.miau zis cami trebuie operatie urgent.vreau sa va intreb operatia se face cu green laser daca da si unde in rominia se poate de facut si care este pretu cu tot cu analize si operatia??va multumesc si astept raspunsu.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cea mai putin invaziva procedura pentru rezolvarea adenomului de prostata este embolizarea acestuia - interventia este una angiografica, de cateterism si presupune injectarea unor particule speciale in arterele prostatice, cu rolul de a interupe alimentarea cu sange a adenomului.
Procedura se efectueaza doar cu anestezie locala, nu presupune taietura, spitalizarea este de cateva ore, iar costul este de 7300 lei. Pentru informatii si programare, puteti apela numarul de telefon: 0745.355.437. Multa sanatateCall Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.