Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 aprilie 2014

INTREABA MEDICUL


Buna ziua,va rog spuneti-mi de unde sa incep cu investigatiile pt niste dureri groaznice de coloana lombara,radiografie sau RMN sau daca pot face toate la dvs la clinica si cam in ce costuri ma incadrez.Precizez ca am 43ani si sunt din Galati.Va astept cu inters parerea.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand, se recomanda un consult la medic neurolog, ortoped sau reumatolog. Investigatia cea mai relevanta este RMN-ul - lombar si fara substanta de contrast. In clinica noastra nu se face o asemenea investigatie , insa cu siguranta nu trebuie sa veniti pana la Bucuresti pentru ea; se poate efectua fara probleme la Galati. Important este ca la final sa primiti un CD cu toate imaginile imprimate pe el, pe care apoi sa ni-l trimiteti pentru evaluare. Exista si clinici care au contract cu Casa de Asigurari pentru RMN; fara vreun fel de reducere, pretul variaza intre 350 si 500 lei, in functie de clinica. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.