Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 aprilie 2014

INTREABA MEDICUL


Buna ziua,va rog spuneti-mi de unde sa incep cu investigatiile pt niste dureri groaznice de coloana lombara,radiografie sau RMN sau daca pot face toate la dvs la clinica si cam in ce costuri ma incadrez.Precizez ca am 43ani si sunt din Galati.Va astept cu inters parerea.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand, se recomanda un consult la medic neurolog, ortoped sau reumatolog. Investigatia cea mai relevanta este RMN-ul - lombar si fara substanta de contrast. In clinica noastra nu se face o asemenea investigatie , insa cu siguranta nu trebuie sa veniti pana la Bucuresti pentru ea; se poate efectua fara probleme la Galati. Important este ca la final sa primiti un CD cu toate imaginile imprimate pe el, pe care apoi sa ni-l trimiteti pentru evaluare. Exista si clinici care au contract cu Casa de Asigurari pentru RMN; fara vreun fel de reducere, pretul variaza intre 350 si 500 lei, in functie de clinica. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor