Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 aprilie 2014

rog interpretare RMN lombar


Pacienta varsta 42 ani, din Braila, operata de 4 ori de hernie de disc lombara L4-L5 si L5-S1 dreapta si in continuare am dureri severe la spate, membrele inferioare bilateral, solduri, coapse, pana la talpa si laba piciorului, dureri manifestate prin amorteli, arsuri, usturimi, furnicaturi care nu cedeaza in repaus si in mobilizare, dureri puternice la stranutat tinand respiratia, miscari involuntare ale coloanei/picioarelor in pozitia sezanda, coloana si picioarele imi zvacnesc si vibreaza, smucituri şi tresăriri ale membrelor, tremurături, mi se mi se misca mainile si picioarele singure, nu dorm si tot corpul meu tresare, am instabilitate la mers. De asemenea unele miscari au devenit involuntare, ca niste smucituri. Se manifesta atat ziua cat si noaptea. Din cauza durerilor severe majoritatea timpului stau la pat. Imi este perturbat somnul. Nu pot participa la activitatile normale familiale. Rezultat EMG inainte de a III-a si a IV-a operatie - radiculopatie cronica L5 dreapta.. In ciuda tratamentului conservator si procedurilor de recuperare medicala nu am resimtit nici o ameliorare. Rezultatul ultimului RMN efectuat pe 03.03.2014 evidentiaza pensari importante si deshidratari, degenerari la nivelul discurilor L4-L5 si L5-S1. Va trimit imaginile RMN facut pe data de 03.03.2014 pe care l-am trimis astazi 07.04.2014 prin http://fastupload.rol.ro pe care va rog sa le analizati. Va rog frumos sa-mi comunicati recomandarea medicala ce trebuie urmata. Multumesc frumos


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor