Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 aprilie 2014

Rog ajutor de specialitate- hernie de disc


Va rog sa-mi spuneti daca pentru urmatorul diagnostic se poate realiza o interventie cu gel in clinica dvs. In urma efectuarii unui Rmn , in raportul de examinare sunt precizate urmatoarele: - Dominuarea lordozei lombare - Tendinta la lombalizare S1 - Piese scheletice cu anomalii de semnal de tip degenerativ; osteofite marginale, laterale si anterioare - Discurile intervertebrale lombare cu hidratare redusa - Debord discal circumferential L4-L5, compresiv asupra sacului dural, venind in contact cu radacinile L4 intraforaminal; vechi fisuri discale postero-laterale - Pensare discala L5-S1; hernie discala paramediana dreapta L5-S1, discret ascendenta (dimensiuni axiale de 7/12mm si extensie cranio-caudala de 8 mm), ce comprima sacul dural si radacina S1 dreapta intracanalar - Con medular situat posterior de L1 - Hernii intraspongioase la nivelul platourilor vertebrale lombare - Maduva spinarii din campul de examinare cu grosime normala si semnal T2 omogen Concluzii: - Hernie discala paramediana dreapta L5-S1 - Debord discal circumferentiaal L4-L5 Precizez faptul ca pacienta are 54 ani si de aproximativ un an are dureri foarte mari de picior drept, sold si coloana vertebrala. Va rog sa-mi spuneti, in cazul unei posibilitati de interventie cu gel, un cost estimativ al interventiei si in cat timp se poate face programarea. Va multumesc frumos!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor