Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 aprilie 2014

cardiologie


buna ziua.as vrea sa stiu ce se mai poate face in cazul tatalui meu de 48 de ani, care ar fi trebuit sa fie operat pe cord acum 6 ani dar a refuzat deoarece existau foarte multe riscuri.el are diabet zaharat,probleme cu creatinina.o perioada s-a simtit mai bine, dar de 2 saptamani are dureri de picioare, sunt foarte umflate si nu mai poate sa mearga.nu poate sa doarma sau sa stea in pat pentru ca nu mai poate sa respire si vorbeste foarte greu.nu vrea sa mearga la spital pentru ca este convins ca o sa moara.ajutati-ma, va rog.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in afara de a merge la spital, nu exista o ala solutie. Trebuie investigata cauza umflarii picioarelor, iar pentru aceasta, este nevoie de o examinare doppler periferic - pentru inceput. Apoi, in mod sigur trebuie efectuata o noua coronarografie diagnostic pentru a se putea aprecia starea actuala a arterelor coronare - exista posibilitatea tratamentului minim invaziv cu stent / stenturi. Daca afectarea similara arterelor coronare s-a instalat si la nivelul vaselor picioarelor - si este posibil, avand in vedere fondul diabetic si celelalte afectiuni conexe - se impune interventia de revascularizare prin cateterism, cu stent sau balon.
Calea catre insanatosire presupune insa consult cardiologic temeinic si internare in vederea angiografiei coronariene (coronarografie) si periferice.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor