Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 aprilie 2014

cardiologie

buna ziua.as vrea sa stiu ce se mai poate face in cazul tatalui meu de 48 de ani, care ar fi trebuit sa fie operat pe cord acum 6 ani dar a refuzat deoarece existau foarte multe riscuri.el are diabet zaharat,probleme cu creatinina.o perioada s-a simtit mai bine, dar de 2 saptamani are dureri de picioare, sunt foarte umflate si nu mai poate sa mearga.nu poate sa doarma sau sa stea in pat pentru ca nu mai poate sa respire si vorbeste foarte greu.nu vrea sa mearga la spital pentru ca este convins ca o sa moara.ajutati-ma, va rog.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in afara de a merge la spital, nu exista o ala solutie. Trebuie investigata cauza umflarii picioarelor, iar pentru aceasta, este nevoie de o examinare doppler periferic - pentru inceput. Apoi, in mod sigur trebuie efectuata o noua coronarografie diagnostic pentru a se putea aprecia starea actuala a arterelor coronare - exista posibilitatea tratamentului minim invaziv cu stent / stenturi. Daca afectarea similara arterelor coronare s-a instalat si la nivelul vaselor picioarelor - si este posibil, avand in vedere fondul diabetic si celelalte afectiuni conexe - se impune interventia de revascularizare prin cateterism, cu stent sau balon.
Calea catre insanatosire presupune insa consult cardiologic temeinic si internare in vederea angiografiei coronariene (coronarografie) si periferice.Call Center031 9300

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.