Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 aprilie 2014

cardiologie

Acum 2 luni sotul meu a suferit un infarct miocardic.Dupa 2 luni am fost la control si in scrsoarea medicala s-a trecut "cardiopattie ischemica unitronculara. IM vechi inferior revascularizat primar prin PCI cu BMS pe CD II.HTA moderata, risc f.inalt. Extrasistolie ventriculara.Dislipidemie." Ce inseamna toate acstea si de ce e trecut "risc f.inalt"?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, decodarea este:

cardiopatie ischemica unitronculara - suferință a mușchiului cardiac în urma infarctului ce ar putea avea ca o consecință durerile anginoase.

IM vechi inferior revascularizat primar prin PCI cu BMS pe CD II. Procedura de salvarea vasului responsabil pentru infarct și zona mușchiului cardiac afectat.

HTA moderata, risc f.inalt. Hipertensiune arteriala clasificata conform ghidurilor medicale. Nu are relevanta pentru pacient, ci doar pentru doctor. Ajuta la optimizarea tratamentul antihipertensiv.

Extrasistola,ventriculara.aritmie cardiaca, palpitații - Uneori rezultatul infarctului.

Dislipidemie. Nivelul de colesterol crescut în analizele de sânge

Va mai putem ajuta cu ceva?Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.