Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Glanda tiroida

Buna ziua, am 24 de ani, 160 cm si 65 de kg. In urma cu 3 ani( cand aveam 50 kg) am inceput sa ma ingras fara motiv, aceeasi alimentatie, acelasi ritm de trai. Am facut putina gusa, iar grasimea s-a depus mai ales la nivel abdominal. Credeti ca ar putea fi vorba de hipotiroida? Mentionez ca nu prezint absolut nici o simptoma ci doar cresterea in greutate. Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Pot exista mai multe cauze care sa stea la baza cresterii in greutate; intr-adevar, una dintre ele poate fi de natura hormonala. In acest sens, recoltarea a cateva analize de sange v-ar putea lamuri: T3, T4, TSH, urmate de ecografie tiroidiana si de consult la medicul endocrinolog. Daca se exclude cauza hormonala, puteti incepe sa luati in considerare schimbarea dietei si a stilului de viata, in general.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.