Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


neurochirurgie

buna ziua de curand sora mea a fost diagnosticata cu MAV CEREBELOS PROFUND STANG SPETZLER-MARTIN GRADUL 2 .Ni sa spus ca nu se poate face nimik.as mai dori o parere va rog.multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua doamna Kosa,

In urma intrebarii pe care ne-ati adresat-o prin intermediul site-ului www.medicina-interventionala.ro, va recomandam sa veniti la o consultatie la domnul dr. Stefanita Dima, medic primar radiolog, supraspecializat in neuroradiologie interventionala. Domnul doctor are o experienta vasta in ceea ce priveste evaluarea completa a unui astfel de diagnostic si stabilirea unei variante de tratament. Va rugam sa ne oferiti un numar de telefon pentru a putea lua legatura cu dvs. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.