Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


anexectomie stanga

Buna ziua. Azi am o luna de la operatia de chist ovarian si inca am dureri, simt ca operatia s-a intarit si ma tine. Este bine? Vreau sa va mai scriu si rezultatul histopatologic: ovar cu chistadenofibrom seros, chist de corp galben hemoragic., trompa uterina cu vili aplaziati, focar de endometrioza in tesutul paratubar. A cesta este rezultatul. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa urmez vreun tratament s-au ce trebuie sa fac? Va multumesc si astept un raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Va multumim pentru mesajul si pentru increderea dvs., insa ideal este sa consultati medicul care v-a operat; v-am fi ajutat cu placere, insa in afara de faptul ca cel mai indreptatit sa evalueze starea dvs. post-operatorie este medicul dvs. curant, activitatea Centrului nostru se axeaza pe Cardiologie si Radiologie Interventionala, ori problema dvs. apartine sferei chirurgicale - ginecologie. Multa sanatate