Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 aprilie 2014

anexectomie stanga

Buna ziua. Azi am o luna de la operatia de chist ovarian si inca am dureri, simt ca operatia s-a intarit si ma tine. Este bine? Vreau sa va mai scriu si rezultatul histopatologic: ovar cu chistadenofibrom seros, chist de corp galben hemoragic., trompa uterina cu vili aplaziati, focar de endometrioza in tesutul paratubar. A cesta este rezultatul. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa urmez vreun tratament s-au ce trebuie sa fac? Va multumesc si astept un raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Va multumim pentru mesajul si pentru increderea dvs., insa ideal este sa consultati medicul care v-a operat; v-am fi ajutat cu placere, insa in afara de faptul ca cel mai indreptatit sa evalueze starea dvs. post-operatorie este medicul dvs. curant, activitatea Centrului nostru se axeaza pe Cardiologie si Radiologie Interventionala, ori problema dvs. apartine sferei chirurgicale - ginecologie. Multa sanatateCall Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.