Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 aprilie 2014

anexectomie stanga


Buna ziua. Azi am o luna de la operatia de chist ovarian si inca am dureri, simt ca operatia s-a intarit si ma tine. Este bine? Vreau sa va mai scriu si rezultatul histopatologic: ovar cu chistadenofibrom seros, chist de corp galben hemoragic., trompa uterina cu vili aplaziati, focar de endometrioza in tesutul paratubar. A cesta este rezultatul. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa urmez vreun tratament s-au ce trebuie sa fac? Va multumesc si astept un raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Va multumim pentru mesajul si pentru increderea dvs., insa ideal este sa consultati medicul care v-a operat; v-am fi ajutat cu placere, insa in afara de faptul ca cel mai indreptatit sa evalueze starea dvs. post-operatorie este medicul dvs. curant, activitatea Centrului nostru se axeaza pe Cardiologie si Radiologie Interventionala, ori problema dvs. apartine sferei chirurgicale - ginecologie. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group