Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 aprilie 2014

HTP usoara secundara


Buna ziua. Am diagnosticata la Institutul Inimii din Cluj Napoca cu defect de sept atrial-ostium-secundium, hipertensiune pulmonara usoara, hipertensiune arteriala gradul doi cu risc aditional inalt. In antecedent, Tuberculoza cu bacil choch, in perioada 2012-2014, am luat tratament de astm bronsic, gradul 4, iar acum alt pneumolog a spus sa nu mai iau tratamentul pentru astm, el crede ca am deficientele respiratorii din cauza HTP. Sunt in evidenta la Institutul gastro-Cluj cu hepatita cronica virala B. In patru ani de zile am ajuns de la 68 de kg la 99, iar in prezent am 90 de kg. Mentionez ca am varsta de 45 ani si 1.68 m inaltime. La PSAP = 40mmHG se poate face corectia de sept cu cu umbreluta? Sau daca este compatibil tratamentul de HTP cu Virusul B. Va multumesc anticipat!!!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Giurgiuman,

Va rugam sa ne trimiteti documentele dvs. medicale pe mail, pentru a putea aprecia exact posibilitatile de tratament adaptate situatiei dvs. prezente. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil, iar daca va fi nevoie de o noua evaluare, va vom preciza si acest lucru.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.