Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 mai 2014

Angioplastie membru inferior


As dori sa stiu care este perioada de timp de recuperare in cazul angioplastiei membru inferior si care este perioada totala de spitalizare. In cadrul clinicii dvs. spitalizarea (daca este necesara) este inclusa in costul interventiei? (m-ar interesa pt mama mea, care este in varsta de 71 de ani). O zi buna, Ioana


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, incepem prin a ne cere scuze pentru intarzierea raspunsului si va asiguram de faptul ca aceasta intarziere se datoreaza unei deficiente tehnice nedetectate ka timp.
Perioada de spitalizare standard pentru angioplastia de membru inferior este de 24 de ore, si este inclusa in costul interventiei.
Multa sanatate mamei.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor