Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 mai 2014

consult cardiologic


buna seara, am varsta de 37 ani, locuiesc in slatina judetul olt, am fost diagnosticat cu prolaps de valva mitrala,am facut si un holter ekg, rezultatele holter 353 extrasistoleventriculare din care251 izolate si 51 cuplete, 13 extrasistole supraventriculare din care 9 izolate si 2 cuplete, valoare maxima a depresiei ST -0,87mm pe canal 2, valoarea maxima a elevetiei ST 5,87mm pe canal 3, alt diagnostic a fost tulburari de ritm cardiac, am tensiune 10-7, pul intre 90 si 140, urmez tratament cu egilok de 25 mg ,3 comprimate \zi, doresc sa ma programez pentru un consult la clinica dvs. multumesc anticipat pentru raspuns


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Am incercat sa va contactam telefonic, cu scopul de a va oferi mai multe informatii si de a va programa pentru consult, insa numarul de contact pare a nu fi valabil. Va rugam sa ne contactati dvs. la telefon 031 9300 sau email iulia.ungureanu@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor