Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 mai 2014

Uter fibromatos

Am 33 de ani, buna seara.Anul trecvut la o intrerupere de sarcina, m-i s-a adus la cunostinta ca am un inceput de uter fibromatos.M-i sa mai spus ca nu este mare si ca nu sunt probleme.De cateva luni insa, dupa terminarea mestruatiei, organismul meu inca mai elimina ceva galbui, albicios care, insa, aduce cu el un miros de putred, foarte urat.De ce ?Trebuie sa merg la un control?si ce s-ar cadea sa fac in situatia asta? Multumesc mult


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne cerem scuze pentru intarzierea cu care acest raspuns ajunge la dvs.; cu siguranta trebuie sa mergeti la un control care sa elucideze cauza scurgerilor neplacute. Este posibil ca aceasta cauza sa fie o infectie uterina, ce necesita tratament rapid.
Va rugam, in limita in care este posibil, sa ne tineti la curent cu evolutia dvs. in acelasi timp, se va realiza si evaluarea caracterului fibromatos al uterului prin intermediul unei ecografii transvaginale, si in functie de ea, data fiind varsta dvs., si alegerea unui tratament potrivit. Multa sanatate, si inca o data, va rugam sa ne iertati pentru intarziere.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.