Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 mai 2014

hernie disc cervical


Am diagnosticul de: "Hernie de disc C3-C4. Protuzii discale C4-C5 si C5-C6." "Hernie de disc C3-C4 postero-mediana si postero-laterala bilateral, cu diametru antero-posterior 4mm, cu compresiunea sacului dural anterior, contact C4 stanga la origine si C3 foraminal stang. Protuzii discale C4-C5 si C5-C6 circumferentiale fara conflict disco-radicular. Maduva cervicala fara modificari de semnal." Dupa o investigatie IRM la coloana cervicala,diagnosticul este dat de Prof Dr. Dragos Negru coordonator de la ARCADIA. Doresc sa stiu daca se poate efectua o interventie non-invaziva cu anestezie locala cu laser ceva, deoarece am fost la Iasi la Dr. neurochirurg Poiata de la Spital Neurochirurgie si dumnealui mi-a spus de o operatie clasica, bisturiu, anestezie generala, sanse 99%, operatie usoara de 1h. Doresc sa stiu ce tipuri de interventie(i) non invazive sunt pretabile cazului meu. Sincer imi este cam frica de anestezie generala si bisturiu, asi dori ceva mai putin periculos, cu laser ceva si nu clasic, cu recuperare rapida si fara risc de infectie,complicatii.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor