Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 mai 2014

tratament cardiolog

In urma cu 10 ani am fost diagnosticata cu sindrom WPW si mi s-a prescris tratament cu propafenona 3/ zi ( 450 mg).Acum medicul curant la care merg periodic ( timp de vreo 6 ani nu am fost deloc ; am mers cu tratamentul din spital) vrea sa imi reduca doza la 2 pastile pe zi , adica minimul zice ea, desi in prospect nu am vazut asta iar mie imi este frica si nu stiu ce sa fac .Cu 10 zile inainte de a veni la control trebuie sa reduc doza. As dori un sfat de la dvs . Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cu siguranta, cel mai potrivit cadru de a primi un astfel de sfat este cabinetul medicului cardiolog. Va recomandam sa ii consultati pe dr. Ioan Bostan si pe Dr. Mihaela Rugina. Programarile se pot stabili la telefon 031.9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.