De ce este absolut necesară vizita anuală la Cardiologie?

Dacă te numeri printre cei care cred că numai persoanele în vârstă au nevoie de o consultație la cardiologie, află că lucrurile nu stau chiar așa. 
ARES | Unul din opt copii testați, depistat cu o afecțiune cardiacă

Rezultatele campaniei de screening gratuit Nicio Zi fără Joacă: unul din opt copii testați, depistat cu o afecțiune cardiacă
Trombectomie mecanica, prin sisteme Rotarex S si Aspirex S

ROTAREX S are patru funcții importante:desprinde materialului ocluziv, aspiră materialul desprins, fragmentează materialul aspirat, îl extrage în siguranță din corpul pacientului.
Ultrasonografia intravasculară se face la ARES - IVUS

Începând cu luna martie a anului 2018, în cadrul Centrelor de Excelență Ares din București, se vor efectua procedurile de diagnostic IVUS.
Consultatie Cardiologica – ce are de spus inima ta despre tine?

De câte ori v-ați oprit pentru o clipă și v-ați întrebat ce face inima voastră? Află ce spune inima ta despre tine, la o consultație cardiologică!
TAVI: Încă opt pacienți pot beneficia de TAVI gratuit

În luna februarie, pentru a doua oară în decurs de câteva luni, CNAS decontează alte opt proceduri de implantare percutană de valvă aortică denumită, pe scurt, TAVI.
Tipuri de fibrom și sângerările excesive

Pentru viața reproductivă a unei femei, regularitatea ciclului menstrual este strâns asociat cu sănătatea acesteia, în timp ce ciclurile menstruale neregulate pot reprezenta de cele mai multe ori, un semnal de alarmă, o anormalitate a activității corpului.
ARES | Îți poate afecta inima o singură țigară pe zi? - Centrele ARES | Lider in Cardiologie

Dacă fumezi „doar” atât, există un risc mult mai mare decât crezi, ca să dezvolți afecțiuni ale arterelor coronare sau să faci un accident vascular cerebral.
Ai fibrom uterin? Când este recomandat să aplici metoda "Urmărește și Așteaptă"?

Această abordare este recomandată pacientei cu fibrom uterin asimptomatic, adică fără simptome sau pacientei cu simptome minime, ușor de controlat.
Amalia Popescu este o invingatoare

Tânăra de 16 ani, care a ajuns în spitalul nostru cu o săptămână înainte de Crăciun, a trecut cu bine peste a patra intervenție la inimă.
Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.