Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 octombrie 2015

operatie inima


Bună seara! Vă scriu în speranța că m-ați putea ajuta cu un sfat. Mama mea a fost recent diagnosticată cu insuficiență aortică de gradul 2 si tahicardie paroxistică supraventriculară. Ni s-a comunicat că trebuie înlocuită o valva. Prețul unei asemenea intervenții este de 3000 de euro, bani de care nu beneficiem, noi avand o situație materială precară. Întrebarea mea este: nu știți cumva dacă se poate efectua această intervenție prin casa de asigurari că să platim mai puțini bani? Dacă da, unde și ce acte ar trebui depuse? Vă rog, ajutați-mă cu un răspuns. Sunt disperată!!! Mulțumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu exista "mai putini bani" la o asemenea interventie. Discutam despre dispozitive medicale sofisticate, scumpe si in ansamblu despre o operatie cu factor ridicat de risc. Sistemul de sanatate romanesc nu funtioneaza cum am dori noi, dar nici nu il putem schimba. In aceste conditii, costul care vi s-a propus - cat timp se afla in limitele legii - este unul foarte rezonabil pentru amploarea si valoarea justa a operatiei (medicii trebuie sa achite valva respectiva, nu se primeste gratuit), iar din pacate, nu exista lucruri bune care sa ne fie oferite gratuit.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor