Tratamentul multidisciplinar în cardiologie și patologie oncologică

null

Vă mulțumim că sunteți interesat(ă) de conferința medicală cu tema TRATAMENTUL MULTIDISCIPLINAR ÎN CARDIOLOGIE ȘI PATOLOGIA ONCOLOGICĂ. STANDARDE, OPȚIUNI ȘI PROVOCĂRI DE ACTUALITATE, organizat de MONZA ARES, sub egida UMF Iuliu Hațieganu Cluj Napoca.

Evenimentul va avea loc în 12-13 martie, la Grand Hotel Napoca și va fi creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor București.

Pentru a participa, vă rugăm să completați formularul de înscriere. Veți fi contactat ulterior de colegii noștri pentru confirmarea participării.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Medicală de Învățământ în Cardiologie Intervențională.

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor