Întreabă Medicul



Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.




Infarct miocardic, ischemie mezenterica

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in a gasii o rezolvare, URGENTA, pentru prolemele de sanatate ale sotului meu. Are 51 de ani, este hipertensiv de 15 ani (diagnosticat) si in oct.2018 a suferit un infarct miocardic. Dupa numeroase analize si investigatii (endoscopie, colonoscopie, tomografie computerizata) diagnosticul este acesta: - Infarct miocardic anterior vechi (10.2018), angioplastie cu stent activ farmacologic (PROMUS 2,5/38 mm) ADA II, leziuni intermediare restante Mg1, ACD II, HTA gr 3 RISC ADITIONAL FOARTE INALT, dislipidemie, ischemie mezenterica, ocluzie A. iliaca comuna stanga, dislipidemie in tratament. Medicul cardiolog a propus interventie prinn angioplastie sau bypass, dar, numai dupa un an de la infarct. Am nevoie de o parere, de un sfat, pentru ca perioada de asteptare este lunga. Tratamentul medicamentos il ia cu rigurozitate, nu mai fumeaza, evita grasimile (nivelul colesterolului a fost in parametrii normali). Sper si va multumesc ca va veti rapi din timpul pretios pentru a-mi raspunde. Cu stima, Dumitru Mirela


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Crioblatia fibroadenomului mamar

Buna ziua. Am un mic nodul la san de aprox un 1 cm. Rezultatele ecografiilor sunt bune de la descoperirea lui. Nu creste in dimensiuni, birards 1 si scor ueno 2. Totusi, imi este teama ca in timp sa nu evolueaze. Se recomanda crioblatia in acest caz? Si ma intereseaza si daca se face in clinica dumneavoastra, aceasta interventie. Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, această intervenție nu se efectuează la noi în clinică. Vă rugăm să vă adresați Institutului Sânului - https://www.spitalulmonza.ro/centre/institutul-sanului/. Vă dorim multă sănătate!



embolizare fibrom uterin

Buna ziua Am un fibrom uterin dimensiuni 5-6 cm pentru care doresc sa beneficiez de procedura de embolizare. Va rog frumos sa-mi comunicati ce analize, teste, ecografie este necesar sa efectuez inainte de a ma programa pentru embolizare. Multumesc! Mihaela


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, investigațiile necesare premergătoare unei interenții de embolizare sunt: o ecografie transvaginală, examenul de screție și testul Babes Papanicolau. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp pentru a vă îndruma. Vă dorim multă sănătate!



rugaminte suport

buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti cum se poate remedia valva aortica biologica, cu doua baypass-uri care s-a "incretit" dupa 5 ani de la inlocuirea celei naturale, si nu mai functioneaza bine, purtatorul ei avand stari de sufocare in somn, palpitatii, stare de nervozitate, varsta 77 ani. multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este important ca echipa medicală a spitalului nostru să studieze investigațiile efectuate de către pacient. Pentru a discuta despre afecțiune și tratament, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Cardiologie

Bună Ziua, vă scriu în legătură cu mama subsemnatului, are 74 de ani, fiind născută în anul 1945, şi încă din anul 2016 a fost diagnosticată cu stenoză aortică severă carcifică, şi a fost recomandată TAVI, având în vedere vârsta şi sănătatea. La vremea respectivă am contactat un spital privat, însă costurile de zeci de mii de euro nu a făcut posibilă intervenţia. Înţeleg că există şi posibilitatea pentru un cost al operaţiei mult redus, inclusiv prin suportarea costului, sau parte din cost, de Casa de Asigurări de Sănătate. Vă pot trimite la o adresă de e-mail validă inclusiv eco detaliat la inima în cauză, precum şi alte acte medicale. Momentan, deşi urmează tratament medicamentos, starea de sănătate nu este tocmai una bună. De aceea, cer ajutorul dumneavoastră. Vă Mulţumesc pentru Înţelegere. O zi frumoasă în continuare!


ARES

Sfatul medicului:

Am trimis acte medicale la adresa webapp@centrele-ares.ro Încă o dată vă mulţumesc frumos pentru îngăduinţă.



TROMBOZA VENOASA PROFUNDA

Buna ziua. Numele meu este Radulescu Elena, am 70 ani, si din 27.03.19 am fost diagnosticata cu tromboza venoasa profunda picior stang. Am fost internata in spital, urmez in acest moment cu Eliquis 5mg, piciorul este umflat. Am facut 3 eco-dopller la 3 clinici, toate au acelasi rezultat, TVP. Intrebare la dvs: se poate rezolva chirurgical aceasta problema la dvs, cum se dizolva acele cheaguri? Multumesc frumos!


ARES

Sfatul medicului:

Am trimis la dvs pe mail si 2 documente scanate (epicriza+ecodopller) pentru mai multe informatii privind pacienta si boala.



Menstruatia

Buna ziua! Dupa ce mi-am inceput viata sexuala mi-a intarziat menstruatia 10 zile ,iar acum cand mi-a venit m-a tinut doar 3 zile. De regula ma tinea 5 zile. Este normal?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, dereglările menstruale pot fi normale, dar pot ascunde și alte afecțiuni. Recomandarea noastră este să vă adresați unui medic ginecolog pentru un consult de specialitate. Mai ales dacă ați început activitatea sexuală. Vă dorim multă sănătate!



Calcemie

Buna ziua! In urma cu 9 luni am fost diagnosticat cu hipotiroidie si mi sa administrat tiroxina de 25 mg atunci analiza de tsh era 5.09 Calciul seric total 10.25 ft 3 si ft 4 in valori normale.Acum tsh este 3.10 calciul seric 9.9 intervalul fiind 8.60-10 calciul ionic 4.18 intervalul fiind 3.60-4.80 si proteine totale 7.80 interval fiind 6.70- 8.80.Tin sa precizez ca nu am respectată tratamentul din pacate pentru ca am luat câtva timp am văzut că ma simt bine nu am mai luat acum iau pentru ca au inceput sa ma doară oasele.Referitor la calciu care este maricel este din cauza hipotiroidiei sau poate indica ceva mai grav va intreb pentru ca am facut greseala de a citi pe.internet si ziceau de mielom multiplu si sunt cam speriată deoarece eu nu am simptome.Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este important să vă adresați medicului dumneavoastră curant pentru a discuta despre administrarea tratamentului primit, mai ales dacă ați decis să întrerupeți tratamentul. Vă dorim multă sănătate!



Tromboza venoasa profunda

Buna ziua Mama mea a fost diagnosticata cu tromboza profunda, in urma unor dureri aparute la piciorul stang. Am dori sa stim ce tratament chirurgical se poate realiza in cazul ei? Va pot pune la dispozitie documentul 'epicriza pacientului' si un rezultat in urma unui eco doppler. Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Interventie minim invaziva-Mitraclip

sunt diagosticat cu insuficienta mitrla severa,am si proteza proteza valvulara aortica metalica,varsta 72 ani.va intreb cu respect ,daca in cazul meu se poate face chirurgie minim invaziva-Mitraclip,si daca este cazul sa ma programez?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a discuta despre afecțiunea dumneavoastră și despre posibilitatea efectuării acestui tip de intervenție de implantare clip mitral, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.