Intreaba Medicul ARES

Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Toma:Buna Seara! Am 40 de ani, am trombofeblita la gamba stanga, ultimul INR a fost de 1, 44 i-au pa

Toma:Buna Seara! Am 40 de ani, am trombofeblita la gamba stanga, ultimul INR a fost de 1, 44 i-au pastile:1 capsula Aspenter si 2 trombostop.Cat timp poate dura tratamentul si daca pot scapa de aceasta boala. Si din ce cauza se face trombofeblita, mentiunez ca am si steatoza hepatica gradul I si colesterol 237.Multumesc,Sarbatori Fericite!



5 ianuarie 2013

Va multumesc ca ne-ati raspuns asa repede,si as mai avea cateva nelamuriri,va scriu desigur tot in n

Va multumesc ca ne-ati raspuns asa repede,si as mai avea cateva nelamuriri,va scriu desigur tot in numele soacrei mele.Dupa 8 luni de la operatia prin care poarta acum stimulator (operatia a fost facuta in 2005),a fost internata pentru fribilatii,in urma acestei internarii i s-a prescris sa ia trombostop.Nu stim de ce ia zis sa ia trombostop,pt ca atunci nici nu isi controla valoarea INR,deoarece nu a avut aceasta indrumare din partea vreunui medic.Dupa 6 luni de tratament cu trombostop a facut o semipareza,si de atunci (2006) ia sintrom luna de luna controlandu-si valoarea INR.Nu stim de ce ia sintrom de atata timp si nici nu stim prea sigur pt ce.Dr dansei nu-i da prea multe indicatii,de aceea am apelat la dvs,sa ne mai ajutati.Va multumesc frumos.



5 ianuarie 2013

Buna ziua am 53 de ani sunt operata stenoza artera subclavire stang si urmez un tratament cu sitrom

Buna ziua am 53 de ani sunt operata stenoza artera subclavire stang si urmez un tratament cu sitrom cantitatea administrata a fost: luni miercuri si vineri 1/3 iar marti,joi,sambata si duminica 1/2 am facut inr si rezultatul a fost de 4,73 ce trebuie sa fac ? Ce doza de sintrom ar trebui sa iau? V a multumesc



5 ianuarie 2013

tatal meu are un stimulator cardiac de cca 6 luni si nua avut probleme pina acu vreo citeva zile. Pr

tatal meu are un stimulator cardiac de cca 6 luni si nua avut probleme pina acu vreo citeva zile. Problemele aparute sunt in sensul ca pulsul a scazut la 58-60 batai si ceva asemanator cu ce simtea inainte de implantare,dar mai vag. Ce ar putea fi,e grav Va multumesc



5 ianuarie 2013

bun ziua! va scriu in numele socrei mele care are varsta de 47 de ani,si este purtatoare de stimulat

bun ziua! va scriu in numele socrei mele care are varsta de 47 de ani,si este purtatoare de stimulator din anul 2005.dansa ia sintrom din 2006,si nici acum nu u reusit medicii sa-i stabilizeze valoare INR.luna trecuta dupa o hemoragie puternica, in urm unui control ginecologic,s-a constatat ca are un fibrom care se poate trata medicamentos.vrem sa ne spune-ti daca medicamentul



5 ianuarie 2013

m 42 de ani,sunt mama cu 3 copii adulti,de 13 ani am fost diagnostizata,apoi operata cu cancer de co

m 42 de ani,sunt mama cu 3 copii adulti,de 13 ani am fost diagnostizata,apoi operata cu cancer de col uterin.Am scapat cu bine,insa au evoluat alte boli,probabil ,,ajutate,, de menopauza,, fortata.Acum,am osteoporoza avansata,algica,cu coxartroza,gonartroza,osteite.Sistemul imunitar la pamant.In bazin ultimul Ct,a gasit o masa parenchimatoasa,am anemie,diabet tip2,gastrita acuta,polineuropatie.Cu toate astea am invatat sa traiesc.In ultimul an,am inceput sa-mi ,,simt,, inima.Deja dimineata am tahicardie,nu pot sa merg,obosesc repede,nu pot sa respir normal,doar scurte.Sunt hipotensiva.Plamanul e sanatos,am facut recent radiografie.Rar,am dureri in torace,doare la miscare si respiratie,atunci durerea se reflecta in bratul drept.In aceste ,,crize,, am si febra 38-38,5.Dureaza cam 2 zile.In septembrie 2009,am avut o endocardita,acum trei luni am facut doppler,leziuni ATS in arterele picioarelor,concluzia era,stenoza unica 75-80% in AFC drept.Am facut si Ecocord,rezultat insuficienta mitrala minora,cord normal.De o saptamana,dupa o miscare brusca,am simtit,,o durere brusca in piept.Dupa aceasta,in zilele urmatoare am facut febra si am avut durere la miscare,in zona coastelor stg.in umar si la respiratie.Dureri care mi-au facut lacrimi.Ieri am fost la radiologie,de unde am primit rezultatul,pulmon normal,cord verticalizat,aterom calcificat pe butonul aortei. Trebuie sa va spun ca sunt slaba de ani de zile,am 40-38kg.Acum insa am slabit in ultimele luni,atat,ca nu am curajul sa ma urc pe cantar.Nu pot manca,nu dorm. locuiesc la tara,ajung cu greu din cauza problemelor osoase in oras,ma duc doar daca e nevoie.In acesti ani,am mers de la medic la medic,dar nimeni nu a gasit ,,boala de baza,, care ,,ma topeste,, pur si simplu. Intrebarea mea ar fi,ce are inima,de la ce ma sufoc,oare de ce ma doare? Nu vreau eu un diagnostic precis,stiu ca nu puteti sa spuneti doar din atatea informatii.Un sfat asi vrea,ce poate fi,sa caut un cardiolog?Sau totul e ca sunt asa de slaba. Multumesc anticipat.Nu stiu cat de ocupati sunteti,dar cum ma simt acum,v-asi fi recunoscatoare pentru un raspuns rapid.



5 ianuarie 2013

Buna ziua! Am un baietel in varsta de 1 an si jumatate pe care l-am nascut cu stenoza pulmonara si D

Buna ziua! Am un baietel in varsta de 1 an si jumatate pe care l-am nascut cu stenoza pulmonara si DSA de tip ostium secundum mic. La 3 luni gradientul de presiune era 45 mmHG. La controlul de la 10 luni gradientul a fost 27,7 mmHG iar DSA a devenit Foramen ovale patent. La ultimul control (acum 2 saptamani) foramenul nu mai era , iar presiunea a scazut la 18 mmHG. Diagnosticul dat la Tg-Mures este stenoza pulmonara larga si insuficienta tricuspidiana minora. Mi s-a spus ca deocamdata nu mai necesita operatie, dar trebuie urmarit. As vrea sa-mi spuneti si mie cat trebuie sa fie gradientul de presiune ca sa nu mai existe nici o problema, daca este posibil ca acesta sa creasca in timp si de ce. Pot sa sper ca nu va mai avea niciodata nevoie de operatie (din cauza stenozei)? Insuficienta tricuspidiana minora este ceva grav?Ii pune viata in pericol? Necesita interventie chirurgicala sau tratament? Nu mi-au spus nimic despre ea. Va multumesc mult!



5 ianuarie 2013

Buna ziua ! Cat timp se ia Sintrom? Exista alte medicamente eficiente care sa nu mai fie necesar INR

Buna ziua ! Cat timp se ia Sintrom? Exista alte medicamente eficiente care sa nu mai fie necesar INR lunar.In cazul unei persoane (f.)de 86 ani cu diabet (fara insuluna)si hipertensiune care a avut in 2007 tromboflebita la picorul drept se poate lua alt medicament sau nu este indicat ?Cum se interpreteaza rezultatele de la diferite laboratoare cu diferite limite INR ( unele au limite 0,8- 1,33 fata de alte laboratoare cu limite 2-3 )Multumesc, anticipat pentru raspuns=Sarbatori Fericite !



5 ianuarie 2013

Voichita:Buna seara, Iau Sintrom 1/2 in prima zi, iar in a doua 3/4. Acum, la o luna de tratament, v

Voichita:Buna seara, Iau Sintrom 1/2 in prima zi, iar in a doua 3/4. Acum, la o luna de tratament, valoarea INR este de 1.44 iar in tabel apar ca valori de referinta 0.9-1.3 Cum sa interpretez rezultatul? Multumesc.



5 ianuarie 2013

grapefruitul, citricele in general influenteaza INR-ul se pot consuma?

grapefruitul, citricele in general influenteaza INR-ul se pot consuma?



Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.