Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Va multumesc ca ne-ati raspuns asa repede,si as mai avea cateva nelamuriri,va scriu desigur tot in n

Va multumesc ca ne-ati raspuns asa repede,si as mai avea cateva nelamuriri,va scriu desigur tot in numele soacrei mele.Dupa 8 luni de la operatia prin care poarta acum stimulator (operatia a fost facuta in 2005),a fost internata pentru fribilatii,in urma acestei internarii i s-a prescris sa ia trombostop.Nu stim de ce ia zis sa ia trombostop,pt ca atunci nici nu isi controla valoarea INR,deoarece nu a avut aceasta indrumare din partea vreunui medic.Dupa 6 luni de tratament cu trombostop a facut o semipareza,si de atunci (2006) ia sintrom luna de luna controlandu-si valoarea INR.Nu stim de ce ia sintrom de atata timp si nici nu stim prea sigur pt ce.Dr dansei nu-i da prea multe indicatii,de aceea am apelat la dvs,sa ne mai ajutati.Va multumesc frumos.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr elena : din ceea ce descrieti soacra dvs are indicatie clara de tratament anticoagulant cu sintrom. daca initiati un nou tratament ( cum e cel cu duphaston) efectuati INR la o saptamana. trebuie mentinut intre 2-3 (mai degraba in jur de 2,5). Cu rezultatul INR daca nu stiti cum sa modifificati doza sunati-va medicul de familie sau cardiologul sau ma puteti contacta.
Dr Iancovici 0720276884