Întreabă Medicul



Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Voichita:Buna seara, Iau Sintrom 1/2 in prima zi, iar in a doua 3/4. Acum, la o luna de tratament, v

Voichita:Buna seara, Iau Sintrom 1/2 in prima zi, iar in a doua 3/4. Acum, la o luna de tratament, valoarea INR este de 1.44 iar in tabel apar ca valori de referinta 0.9-1.3 Cum sa interpretez rezultatul? Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Voichita : atat timp cat luati tratamentul cu sintrom INR trebuie sa fie intre 2-3. Valoarea de 0,9-1,4 scrisa pe buletienele de analiza este cea normala la persoanele care NU i-au tratament cu Sintrom. Deci valoarea de 1,44 este MICA la o persoana care ia Sintrom si trebuie crescuta usor doza de medicament. de exempluputeti lua: doua zile 3/4 si o zi 1/2 si repetati INR peste 1 sapt.
Dr. Iancovici 0720276884



Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.