Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Cat costa o angioplastie cu acest stent resorbabil.

Am nevoie de 2 stenturi, (coronografie la Cluj) si as dorii sa stiu cat ar costa o angioplastie si cele 2 stenturi la centrul dvs. din Bucuresti. Precizati de asemenea cat la suta din aceasta suma este suportat de asigurarea obligatorie de sanatate. Multumesc. PS: precizati de asemenea si cand as putea obtine o programare.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre membrii echipei ARES va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi toate informatiile de pretul pentru angioplastie coronariana de care aveti nevoie, inclusiv o programare. Este recomandat insa, a trimite filmul coronarografiei efectuate de catre dvs., pentru ca unul dintre cardiologii nostri interventionisti sa poata evalua leziunile si pentru a se putea pronunta in privinta tipului optim de stent care le trateze.
Stentul bioresorbabil Absorb este intr-adevar ultima generatie in materie de proteze vasculare; este esentiala selectia cazurilor de aplicare, si, datorita faptului ca algoritmul de implantare este diferit fata de stenturile metalice - simple sau active, este absolut necesar ca medicul ce realizeaza interventia sa detina pregatire si experienta importanta in domeniu.
Imaginile se pot trimite via wetransfer.com; daca aveti nevoie de asistenta, va stam la dispozitie.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.