Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Cat costa o angioplastie cu acest stent resorbabil.

Am nevoie de 2 stenturi, (coronografie la Cluj) si as dorii sa stiu cat ar costa o angioplastie si cele 2 stenturi la centrul dvs. din Bucuresti. Precizati de asemenea cat la suta din aceasta suma este suportat de asigurarea obligatorie de sanatate. Multumesc. PS: precizati de asemenea si cand as putea obtine o programare.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre membrii echipei ARES va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi toate informatiile de pretul pentru angioplastie coronariana de care aveti nevoie, inclusiv o programare. Este recomandat insa, a trimite filmul coronarografiei efectuate de catre dvs., pentru ca unul dintre cardiologii nostri interventionisti sa poata evalua leziunile si pentru a se putea pronunta in privinta tipului optim de stent care le trateze.
Stentul bioresorbabil Absorb este intr-adevar ultima generatie in materie de proteze vasculare; este esentiala selectia cazurilor de aplicare, si, datorita faptului ca algoritmul de implantare este diferit fata de stenturile metalice - simple sau active, este absolut necesar ca medicul ce realizeaza interventia sa detina pregatire si experienta importanta in domeniu.
Imaginile se pot trimite via wetransfer.com; daca aveti nevoie de asistenta, va stam la dispozitie.