Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Stenturi resorbabile

In urma unei coronarografii efectuate la Clinica Fundeni, la mijlocul lunii noiembrie 2014, s-a constatat o restenozare de 70-80 % a stentului montat in 2010, la o saptamana dupa un infarct cu complicatii (fibrilatii ventriculare resuscitate electric), pe ADA si o stenoza de 70 % pe CX. Dupa externare au aparut dureri in piept la interval de aproximativ doua zile. Va rog sa imi spuneti cat de urgenta este interventia de implantare de stenturi, ce fel de stenturi imi recomandati si pretul acestei interventii in clinica dumneavoastra?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere episodul complicat, datorat probabil leziunilor ischemice prezente pe arterele coronare, angioplastia coronariana este necesara cat de repede se poate. Cel mai eficient demers pe care il puteti face in momentul de fata, este sa ajungeti cat de repede posibil in centrul nostru, cu documentatia medicala, inclusiv CD-ul coronarografiei astfel incat medicii nostri sa se poata pronunta in privinta tipului de stent potrivit arterelor dvs. Indiferent de aceasta recomandare, aveti garantia celor mai bune materiale utilizate in timpul procedurii si totodata veti primi o estimare exacta a costurilor, in functie de ea. Puteti contacta echipa ARES la numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.