Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


29 martie 2015

ref stent bioresorbabil


Buna ziua, Am 57 ani si 5 stenturi metalice ,montate pe artera coronara stanga,s epot monta stenturi biodegradabile peste cele metalice obisnuite?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa cunoastem data implantarii stenturilor, date legate de situatia dvs. medicala actuala, daca aveti simptome sau nu (dureri in piept, oboseala, etc.), precum sa si vedem filmul cu angioplastia coronariana. Rezultatul ar putea veni cu recomandare de coronarografie de control, pentru a verifica starea stenturilor si pentru a trata eventualele probleme - ca de exemplu stenozarea vreunuia dintre ele. In acest caz, intr-adevar se impune implantarea unui stent in stentul obstruat, alegerea acestuia apartinand medicului interventionist. In general insa, stenoza intrastent se trateaza cu implant de stent metalic activ, si mai putin cu stent bioresorbabil. Pe de alta parte insa, coronarografia de control ar putea arata noi stenoze cu necesitate de tratament, in cazul acestora fiind mult mai probabila angioplastia cu stent bioresorbabil. Va stam la dispozitie, in cele ce urmeaza.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.