Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 martie 2015

ref stent bioresorbabil


Buna ziua, Am 57 ani si 5 stenturi metalice ,montate pe artera coronara stanga,s epot monta stenturi biodegradabile peste cele metalice obisnuite?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa cunoastem data implantarii stenturilor, date legate de situatia dvs. medicala actuala, daca aveti simptome sau nu (dureri in piept, oboseala, etc.), precum sa si vedem filmul cu angioplastia coronariana. Rezultatul ar putea veni cu recomandare de coronarografie de control, pentru a verifica starea stenturilor si pentru a trata eventualele probleme - ca de exemplu stenozarea vreunuia dintre ele. In acest caz, intr-adevar se impune implantarea unui stent in stentul obstruat, alegerea acestuia apartinand medicului interventionist. In general insa, stenoza intrastent se trateaza cu implant de stent metalic activ, si mai putin cu stent bioresorbabil. Pe de alta parte insa, coronarografia de control ar putea arata noi stenoze cu necesitate de tratament, in cazul acestora fiind mult mai probabila angioplastia cu stent bioresorbabil. Va stam la dispozitie, in cele ce urmeaza.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor