Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 ianuarie 2016

Fibrilatie atriala

Am fibrilatie atriala, iau coumadin si am vazut pe internet interventia de avblatie cu implant watchman la dumneavoastra. As vrea sa stiu mai multe despre aceasta interventie, cat timp dureaza, care sunt riscurile, daca se inlatura tratamentul cu anticoagulane si cat costa. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara,


Centrul ARES detine cel mai performant Laborator de electrofiziologie, si beneficiaza de suportul unei echipe de specialisti electrofiziologi straini. Cel mai frecvent lucram cu Prof. Dimitrios Lysitsas, din Grecia.
Procedura de ablatie pentru fibrilatie atriala se efectueaza cu programare prealabila si internare de 24 de ore. Se administreaza anestezie generala si dureaza in medie o ora si jumatate, doua ore. Dispozitivul Watchman se va implanta imediat dupa incheierea procedurii de ablatie, iar in cazul acesta, internarea se va mai prelungi cu 24 de ore, iar procedura in sine va diura o ora.
Tratamentul cu anticoagulant va fi eliminat complet la 45 de zile dupa implantare.

Costurile sunt:

- ablatie pentru fibrilatie cu sistem carto 3D - 36.920 lei
- ablatie pentru fibrilatie cu sistem carto 3D + implant de dispozitiv Watchmamn - 85.920 lei.

Pentru a sti daca aveti sau nu indicatie pentru aceste proceduri, va rugam sa ne trimiteti documentatia medicala scanata pe aceasta adresa de e-mail, cu scopul de a fi analizata de catre Prof. Lysitsas.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.