Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Fibrilatie atriala

Am fibrilatie atriala, iau coumadin si am vazut pe internet interventia de avblatie cu implant watchman la dumneavoastra. As vrea sa stiu mai multe despre aceasta interventie, cat timp dureaza, care sunt riscurile, daca se inlatura tratamentul cu anticoagulane si cat costa. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara,


Centrul ARES detine cel mai performant Laborator de electrofiziologie, si beneficiaza de suportul unei echipe de specialisti electrofiziologi straini. Cel mai frecvent lucram cu Prof. Dimitrios Lysitsas, din Grecia.
Procedura de ablatie pentru fibrilatie atriala se efectueaza cu programare prealabila si internare de 24 de ore. Se administreaza anestezie generala si dureaza in medie o ora si jumatate, doua ore. Dispozitivul Watchman se va implanta imediat dupa incheierea procedurii de ablatie, iar in cazul acesta, internarea se va mai prelungi cu 24 de ore, iar procedura in sine va diura o ora.
Tratamentul cu anticoagulant va fi eliminat complet la 45 de zile dupa implantare.

Costurile sunt:

- ablatie pentru fibrilatie cu sistem carto 3D - 36.920 lei
- ablatie pentru fibrilatie cu sistem carto 3D + implant de dispozitiv Watchmamn - 85.920 lei.

Pentru a sti daca aveti sau nu indicatie pentru aceste proceduri, va rugam sa ne trimiteti documentatia medicala scanata pe aceasta adresa de e-mail, cu scopul de a fi analizata de catre Prof. Lysitsas.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.