Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Infart Miocard

Buna ziua numele meu este Dumitru in anul 2002 am suferit un infart miocardic, anul acesta am facut o coronografie si mi sa spus ca am 2 artere infundate si una de 90% domnu doctor mi a zis ca trebuie sa imi puna byepass( eu timp de 16 ani(2002-2018) urmez tratament cardio plus de diabet) Se poate scăpa fara byepass adica ceva mai usor? multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat este important ca unul dintre medicii noștri să studieze imaginile coronarografiei sau cum se mai numeste, angiografie coronariana. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre tratament. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.