Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 octombrie 2018

Infart Miocard

Buna ziua numele meu este Dumitru in anul 2002 am suferit un infart miocardic, anul acesta am facut o coronografie si mi sa spus ca am 2 artere infundate si una de 90% domnu doctor mi a zis ca trebuie sa imi puna byepass( eu timp de 16 ani(2002-2018) urmez tratament cardio plus de diabet) Se poate scăpa fara byepass adica ceva mai usor? multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat este important ca unul dintre medicii noștri să studieze imaginile coronarografiei sau cum se mai numeste, angiografie coronariana. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre tratament. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.