Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 octombrie 2018

Infart Miocard


Buna ziua numele meu este Dumitru in anul 2002 am suferit un infart miocardic, anul acesta am facut o coronografie si mi sa spus ca am 2 artere infundate si una de 90% domnu doctor mi a zis ca trebuie sa imi puna byepass( eu timp de 16 ani(2002-2018) urmez tratament cardio plus de diabet) Se poate scăpa fara byepass adica ceva mai usor? multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat este important ca unul dintre medicii noștri să studieze imaginile coronarografiei sau cum se mai numeste, angiografie coronariana. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre tratament. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor