Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 martie 2019

Durere in piept


Buna am 25 de ani si ma confrunt zilnic cu dureri in piept si Umar. Ceva ciudat mi sa intamplat in drum spre Germania de odata ma luat o durere in Umar cu intepaturi si ma simteam de parca lesin si ma tinut in respiratie, au fost puternice am crezut ca mor. Asta sa intamplat cand am ajuns intr un peco trebuia sa ne dam jos iar eu am patit asta, am reusit sa ma dau jos am fost la baie desi imi era rau. In prezent am uneori intepaturi dar cand sub coasta, cand in Umar isi schimba locul. Ce poate fii? Sa fie de la oboseala. Va rog mult sa mi raspunde ti multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă programați la o consultație cardiologică completă pentru a exclude existența unei afecțiuni de natură cardiacă. Examenul complet înseamnă: anamneză + eletrocardiogramă + ecografie cardiacă. Acest investigații ne pot spune dacă aceste simptome apar din cauza unei afecțiuni ale inimii. În urma rezultatelor, medicul cardiolog vă va prescie fie un tratament medicamentos, fie efectuarea unor investigații suplimentare, spre exemplu, efectuarea de angiografie coronariana ( coronarografie ). Vă puteți programa la numărul de telefon 031 9300. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor