Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 februarie 2013

coronografie


Buna ziua!vreau sa va intreb cat costa o coronografie cu doua stenturi?va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, procedura de coronarografie in cadrul centrelor noastre de obicei se efectueaza in aceiasi interventie cu angioplastia. Astfel, pacientul nu este supus de doua ori la aceasi procedura, iar costurile sunt mai mici, pretul angioplastiei incluzand coronarografia. Acum depinde de care stenturi doriti. Stenturile sunt de 3 feluri : 1. Stent Metalic (BARE METAL STENT - BMS) acesta fiind un stent metalic antioxidabil, in acest caz procedura este 12.000 Lei ; 2. Al doilea tip de stent este stentul activ farmacologic, adica stent metalic acoperit cu substanta medicamentoasa (DRUG ELUTING STENT - DES) acesta este aproximativ la fel cu BMS-ul, diferenta fiind ca stentul activ farmacologic are o substanta (everolimul ; biolimus) care se elibereaza in timp de 6-9 luni si are ca scop prevenirea formarii unei stenoze intra-stent. Din octombrie 2012, Centrul din Bucuresti din cadrul Centrelor de Excelenta Med New Life a fost primul centru din Romania care a montat noul stent revolutionar, STENTUL BIORESORBABIL ABBOTT ABSORB. Acesta este un stent ce are o structura metalica din acid lactic care este acoperita cu substanta medicamentoasa. Beneficiul imens este ca acesta mentine artera dilatata, elimina substanta medicamentioasa astfel incat sa se reduca riscul de tromboza intrastent, urmand ca in timp de pana la 2 ani aceasta structura din acid lactic sa se elimine total. In urma va lasa un vas revascularizat complet si cu functiile de vasodilatatie si vasomotricitate. Artera coronariana va avea toate functiile ei initiale. Aceasta procedura cu 2 stenturi are un cost de 57.000 Lei. Pentru mai multe detalii privind costurile va rugam vizitati pagina noastra de \"PRETURI\" sau sunati la 0727 867 459 - Lavinia Riciu - Medical Care OfficerCall Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.