Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 mai 2013

buna ziua


buna ziua am 26 de ani...70 kg,, baiat.am fost diagnosticat in urma unei radiografii pulmonare cu \\\"inima usor marita\\\"...si am si ceva extrasistole...rezultatul a fost citit de un dr de familie..credeti ca ar trebui sa fac o coronografie,,,sau e totul de la stres...ca sufar de distonie neurovegetativa..stima


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand ar trebui efectuat un consult cardiologic, eventual cu o montare de holter ECG. Abia dupa aceea ati putea primi indicatie de coronarografie ( angiografie coronariana ), daca medicul considera ca este necesar. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de telefon 0727.867.459 (Lavinia Riciu - Medical Care Officer).
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor