Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 mai 2013

angina pectorala


buna ziua . am avut o durere puternica in zona inimii care sa lasat pe mina si mia amortit degetele . am fost internat de urgenta la spt. de urgenta pantelimon , preluat de dr. cardiolog Enache Vasilica dupa 2 zile de a.t.i. ,si 2zile de tratament in salon , cu fel de fel de analize specifice diacnosticului ,externat cu tratament dupa cum urmeaza ;egilor 25 ml , aspirina cardio ,plavix ,sortix ,si in caz de criza spray nitroglicerina . Mi sa recomandat analiza coronariana . Doresc sa stiu cum se programeaza .cit costa si daca este neaparata aceasta analiza ? mentionez ca nu am avut niciodata probleme medicale si mieste foarte frica de ace si operatii .cind mi se recoteaza singe sunt la limita de lesin . multumesc .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dnul Vlasceanu. Din descrierea facuta, conorarografia (angiografie coronariana) este intr-adevar indicata. Pentru programari o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu la nr. de telefon 0727.867.459. Pretul coronarografiei il regasiti in lista noastra de PRETURI. De asemenea, mai este nevoie de o internare de 24 ore, cu un cost de 500 RON. Procedura presupune o intepare a arterei femurale, si este facuta sub anestezie locala, deci nu veti resimti durere. Pentru orice alte detalii va rog sa o contactati pe colega noastra, ea va poate oferii toate detaliile de care aveti nevoie.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.