Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


angina pectorala

buna ziua . am avut o durere puternica in zona inimii care sa lasat pe mina si mia amortit degetele . am fost internat de urgenta la spt. de urgenta pantelimon , preluat de dr. cardiolog Enache Vasilica dupa 2 zile de a.t.i. ,si 2zile de tratament in salon , cu fel de fel de analize specifice diacnosticului ,externat cu tratament dupa cum urmeaza ;egilor 25 ml , aspirina cardio ,plavix ,sortix ,si in caz de criza spray nitroglicerina . Mi sa recomandat analiza coronariana . Doresc sa stiu cum se programeaza .cit costa si daca este neaparata aceasta analiza ? mentionez ca nu am avut niciodata probleme medicale si mieste foarte frica de ace si operatii .cind mi se recoteaza singe sunt la limita de lesin . multumesc .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dnul Vlasceanu. Din descrierea facuta, conorarografia (angiografie coronariana) este intr-adevar indicata. Pentru programari o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu la nr. de telefon 0727.867.459. Pretul coronarografiei il regasiti in lista noastra de PRETURI. De asemenea, mai este nevoie de o internare de 24 ore, cu un cost de 500 RON. Procedura presupune o intepare a arterei femurale, si este facuta sub anestezie locala, deci nu veti resimti durere. Pentru orice alte detalii va rog sa o contactati pe colega noastra, ea va poate oferii toate detaliile de care aveti nevoie.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.