Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


coronorografie

azi am efectuat testul de effort si la efort maxim s-a constatat / test de effort submaximal 89% inden pozitiv D II - DIII avf 2,5 mm ,am fost respins la vizita med. si mi s-a recomandat coronorografie,ce credeti am nevoie de stend sau poate fi si mai grav ? va multumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Din precizarile dvs se pare ca ar fi posibil sa aveți nevoie de o montare de stent ( angioplastie coronariana ) pe teritoriul inferior al inimii, foarte probabil in artera circumflexa sau artera coronariana dreapta. Medicul nostru presupune ca ceea ce ne-ați transmis dvs nu este rezultatul complet al testului se efort, de regula sunt mai multe modificări decât D II; D III si AVF.

Modificarile de 2,5 mm sunt semnificative astfel incat se impune efectuarea unei coronarografii si foarte probabil de angioplastie cu montare de stent.

In orice caz, nu credem ca nu se poate rezolva prin metoda minim invaziva si anume prin montare de stent. Va recomandam sa efectuati cat mai repede posibil coronarografia. Pentru mai multe informații sau chiar programare pentru coronarografie va rugam sunati la 0727 867 459 - Lavinia Riciu.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.