Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 iunie 2013

coronarografie


coronarografia se face pe artera femurala sau pe artera radiala , adica se poate face si la mana ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Coronarografia (angiografie coronariana) se poate face si pe artera radiala, de obicei la mana dreapta. In felul asta pacientul nu mai rămâne imobilizat la pat timp de 10-12 ore. Bineinteles medicul interventionist verifica inainte de procedura daca abordul radial este posibil.

Oricum, in cazul abordului femural (la plica piciorului) de obicei in cadrul centrelor noastre se montează un dispozitiv de special destinat efectuării hemostazei punctiei create, dispozitiv pe baza de colagen care permite ca pacientul sa aibă posibilitatea de a se ridica din pat in 2 ore de la interventie. Pentru mai multe detalii privind procedura, medicii noștri, programari sau alte informații va rugam sa ne contactați la numărul 0727867459 (Lavinia Riciu)Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor