Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 iunie 2013

coronarografie


coronarografia se face pe artera femurala sau pe artera radiala , adica se poate face si la mana ?


ARES

Sfatul medicului:

Coronarografia (angiografie coronariana) se poate face si pe artera radiala, de obicei la mana dreapta. In felul asta pacientul nu mai rămâne imobilizat la pat timp de 10-12 ore. Bineinteles medicul interventionist verifica inainte de procedura daca abordul radial este posibil.

Oricum, in cazul abordului femural (la plica piciorului) de obicei in cadrul centrelor noastre se montează un dispozitiv de special destinat efectuării hemostazei punctiei create, dispozitiv pe baza de colagen care permite ca pacientul sa aibă posibilitatea de a se ridica din pat in 2 ore de la interventie. Pentru mai multe detalii privind procedura, medicii noștri, programari sau alte informații va rugam sa ne contactați la numărul 0727867459 (Lavinia Riciu)Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.