Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 septembrie 2013

ameteala, sufocare si diaree - preinfarct?


Tatal meu a avut sambata pe la 5 dimineata o criza de ameteala, sufocare si diaree. Ii se inclestase si se strambase gura si nu se mai putea misca. A iesit din casa in tricou iar afara era frig. A zis ca nu stie cum a ajuns pe un scaun in curte.Ii curgea transpiratia pe fata rece.M-am rugat la Dumnezeu sa-l salveze. Ne-a fost frica de preinfarct.Am luat o bluza si l-am frecat putin pe spate sa se incalzeasca. Mama il tinea, dar el nu se putea misca. Dintr-o data a putut sa se miste si sa mearga in casa la caldura.Mama ia dat un noliprel.Nu stiam ce sa-i mai dam. Avea tensiunea 105 cu 65. El ia medicamente pt glicemie - diaprel( inainte lua siofor dar i l-a schimbat medicul pt ca ii provoca diaree), colesterol -rosucard, tensiune - noliprel de 2,5.Valorile din mai ale analizelor au fost: colesterol -134 si glicemia -160, iar cele din ianuarie: au fost: colesterol 188 si glicemia 147. El este supraponderal, are 120 kg si 1,83 inaltime dar nu poate face multa miscare pt ca are coxartroza la sold. Valorile tensiunii de sambata pana acum sunt 10 cu 7, respectiv 11 cu 7 acum. Inainte el avea 14 cu 7 sau 15 cu 7. Sper sa primesc un sfat de la dvs. Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Starea tatalui dvs. nu este de neglijat; cat de curand va trebui sa mearga la un consult cardiologic riguros, in care sa i se efectueze o serie de investigatii: analize de sange, electrocardiograma, ecografie, eventual si un test de efort. Demn de luat in considerare este si un consult neurologic. Daca exista indicii care conduc spre infarct, urmatorul pas obligatoriu este angiografia coronariana sau coronarografia, pentru evaluarea precisa 100% a vasleor de sange ce iriga inima. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor