Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 decembrie 2013

Persoana de 45 de ani de operat


e posibila embolizarea in cazul unei personae de 45ani operata in urma cu 3 ani de Defect Septal Atrial , acum fiind bine din acest punct de vedere, dar hipersensiune arteriala si fibrom uterin de vreo 2 ani cu hemoragii abundente


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea de fibrom uterin este o metoda minim - invaziva de terapie; nu este necesara anestezia, alta decat cea locala (la nivelul bratului). Asadar, istoricul dvs. de DSA operat nu ridica niciun fel de problema pentru interventie. Data fiind hipertensiunea dvs., este recomandat sa va urmati medicamentatia la fel ca de obicei si in ziua embolizarii - nu va fi niciun fel de problema.
Pentru ca descrieti hemoragii abundente, este importanta investigarea cauzei lor, iar daca datele obtinute (de ex., ecografie, consult ginecologic) confirma ca si cauza fibromatoza uterina, este necesara interventia de embolizare. In lipsa unui tratament eficient, o pacienta cu hemoragii importante risca modificari esentiale ale starii de sanatate (anemie) sau chiar pierderea uterului. Atat investigatiile cat si embolizarea se pot efectua in cadrul Centrului ARES, la standarde inalte. Tot in centrul nostru exista in prezent si singura sectie dedicata Malformatiilor Cardiace Congenitale, unde tratam cu succes Defecte septale atriale, ventriculare, coarctatii de aorta, foramen ovale patent, persistenta de canal arterial, totul pe cale minim invaziva - fara chirurgie pe cord deschis - cu ajutorul unei echipe formate din medici specialisti romani, folosind dispozitivele de tip umbreluta sau stent-urile, in functie de afectiune.
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor