Image of Dr. Mihai Cocoi

Dr. Mihai CocoiMedic specialist Cardiolog


Competenta: Cardiologie Interventionala

Dr. Mihai Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares - Cardioteam Cluj Napoca.

Curriculum Vitae:

Dr. Mihai Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Monza-Ares. A absolvit cursurile facultății de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca în anul 2011, iar în perioada 2011-2016 a urmat rezidențiatul în cardiologie. În această perioadă a obținut competența în ecografie cardiacă trans-toracică, iar în 2017 pe cea în ecografie vasculară periferică.

Dr. Cocoi este înscris în programul de pregătire pentru competența europeană de Cardiologie Intervențională (The European Association of Percutaneous Cardiovascular Interventions On-line Programme for certification in Interventional Cardiology) și în programul de pregătire pentru competența română de Cardiologie Intervențională București.

Domnul doctor este activ în domeniul cercetării clinice, fiind subinvestigator în mai multe studii internaționale în domeniul cardiologiei. Este membru al Societății Române de Cardiologie (SRC), Societății Europene de Cardiologie (ESC), Asocianției Europene de Intervenții Cardiovasculare Percutane (EAPCI) și Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară (EACVI).

Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.